Ook bij onze kliniek kun je terecht voor contour verbetering. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, om het lichaam meer in verhouding te krijgen.

Welke behandelingen zijn er?

Buikwandcorrectie
Na zwangerschap en het geven van borstvoeding is het lichaam van veel moeders veranderd. Er zijn vetophopingen op de buik ontstaan en de buikwand is verslapt. Ook zien wij regelmatig mensen met huidoverschot na fors gewichtsverlies door afvallen met of zonder maagoperatie. Hoewel een verslapte buik met huidoverschot niet meer te herstellen is door dieet en sport alleen, is het wel mogelijk weer terug in vorm te komen. Om weer een strakke buik te krijgen is een buikwandcorrectie de ideale oplossing. De eerste stap is een mini buikwandcorrectie tot eventuele uitbreiding naar een volledige buikwandcorrectie met navelverplaatsing.

 

Dijbeenlift
Het overschot aan huid van de bovenbenen kan het gevolg zijn van veroudering of na fors gewicht verlies na afvallen. Bij een dijbeenlift zal de binnenzijde van uw bovenbeen gelift worden, hierbij wordt eventueel overtollig huid weggesneden.

 

Mommy Makeover
Na afloop van een zwangerschap kan een vrouwelijk lichaam veranderen, de huid bij de buik en borsten kan slapper worden. Een Mommy Makeover kan daarom voor vrouwen een oplossing zijn.
Zo is het mogelijk om voor een buikwandcorrectie (eventueel met liposuctie) te kiezen, eventueel in combinatie met een borstlift of borstvergroting met implantaten of lipofilling.

Voor meer informatie zullen onze plastisch chirurgen, tijdens een vrijblijvend consult de wensen en mogelijkheden persoonlijk met je bespreken.

 


Plan een vrijblijvend consult  

De buikwandcorrectie wordt via diverse technieken uitgevoerd. Zowel bij een mini buikwand, als een volledige buikwandcorrectie wordt er door de plastisch chirurg onderhuids vet en overtollige huid verwijderd door middel van een incisie net boven de schaamstreek. Hierbij is het mogelijk dat de navel verplaatst wordt en de chirurg ook de buikspieren zal aanspannen. Bij de volledige buikwandcorrectie zal er een verticale incisie worden geplaatst en rondom de navel.

De littekens van de operatie zijn nauwelijks zichtbaar, want deze bevinden zich hoofdzakelijk onder de ‘bikini’ lijn.

 

Na de ingreep is het dragen van drukkleding nodig voor de algehele herstelperiode.

 

Dijbeenlift
Voor een dijbeenlift is de techniek mogelijk dat de plastisch chirurg de incisie plaatst onder de lies-bilplooi, hierbij komt het litteken onder de ‘bikini’ lijn. Bij de uitgebreide dijbeenlift zal de incisie over het bovenbeen geplaatst worden aan de binnenzijde. Hierbij wordt veelal ook liposcultptuur toegepast, het wegnemen van overtollig vetweefsel.

 

Na de ingreep is het dragen van drukkleding nodig voor de algehele herstelperiode.

 

MMO
Voor een MMO(Mommy Make-over) zijn er verschillende combinaties mogelijk zoals als de combinatie borstcorrectie, buikwandcorrectie en dijbeenlift. (zie behandelingen voor verdere uitleg) Voor deze behandeling is het mogelijk dat dit in meerdere keren uitgevoerd dient te worden. De operatie vindt onder algehele narcose plaats. Het is gebruikelijk dat u na de ingreep een nacht in de kliniek zal blijven. Tijdens het herstel is het dragen van drukkleding nodig de algehele herstelperiode.

 

Tijdens het consult geven wij nog graag verdere uitgebreide informatie betreffende de gewenste behandeling.

– Persoonlijk contact met plastisch chirurgen en ondersteunend team
– Meerdere controle afspraken
– Bij vragen/pijnklachten contact telefonisch en per mail
– 24/7 spoedlijn aanwezig met arts of achterwacht
– Eindcontrole met behandelend chirurg

 • Behandeling
  Prijs
  Anesthesie
 • Dijbeenlift
  € 4.250,-
  Narcose
 • MMO borstvergroting mentor rond met mini-buikwandcorrectie
  € 6.175,-
  Narcose
 • MMO borstlift met een mini-buikwandcorrectie
  € 6.650,-
  Narcose
 • Mini Buikwandcorrectie
  € 2.950,-
  Narcose
 • Buikwandcorrectie met navelverplaatsing
  € 4.600,-
  Narcose
 • Buikwandcorrectie met navelverplaatsing en liposuctie flanken
  € 4.500,-
  Narcose
 • Buikwandcorrectie met navelverplaatsing en liposuctie 2 regio´s
  € 5.950,-
  Narcose
 • Schaamlipverkleining
  € 975,-
  Narcose

Daarom Kliniek Heyendael

 • Betrouwbaar én betaalbaar
 • Persoonlijke zorg met aandacht
 • Ruim 20 jaar ervaring

Voorbeelden en ervaringen

 
NVPC NVEPC

Copyright © 2019 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me