Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: rimpels in het gezicht. Ze ontstaan door het steeds weer samentrekken van bepaalde spieren van het gezicht, maar je huid is ook genetisch belast en wordt beïnvloed door je voeding, alcoholgebruik, roken en blootstelling aan de zon. Wanneer je vindt dat je uiterlijk niet in balans is met je innerlijk, kan dat een goede reden zijn om de gezichtsrimpels en -plooien te behandelen. Kliniek Heyendael biedt verschillende mogelijkheden.

 

Rimpelbehandeling met fillers

Bij Kliniek Heyendael kan je terecht voor botuline toxine-injecties. Deze behandeling wordt vaak toegepast om rimpels en plooien, zoals lach-, voorhoofd- en fronsrimpels tegen te gaan. Met een rimpelbehandeling met fillers worden bepaalde gezichtsspieren (tijdelijk) uitgeschakeld. Hierdoor ontspannen ze volledig en worden de rimpels verzacht of verdwijnen ze zelfs helemaal.

 

Natuurlijk resultaat

De behandeling heeft een zeer natuurlijk resultaat. Ook kun je een rimpelbehandeling met fillers ondergaan tegen overmatig transpireren. Hierbij worden de fillers bijvoorbeeld in de oksels geïnjecteerd. De zenuwen die de zweetklieren prikkelen om zweet te produceren, worden hierbij uitgeschakeld.

De duur van het resultaat van een rimpelbehandeling met fillers is per persoon en soort behandeling verschillend. De gemiddelde resultaatsduur ligt tussen de vijf tot zes maanden.

 

Fillers

Bij Kliniek Heyendael worden de fillerbehandelingen uitgevoerd met fillers van het merk Juvéderm®. Bij deze behandeling worden plooien, rimpels of delen van het gezicht opgevuld door middel van een Juvéderm®-injectie. Deze behandeling kan gebruikt worden wanneer bijvoorbeeld de wangen of de huid onder de ogen (de wallen) zijn ingevallen. Het gezicht oogt hierdoor wat ‘leeg’. Door een fillerbehandeling krijgt het gezicht weer meer volume en blijft het zijn natuurlijke look houden.

 

Lipfillers

Ook kunnen fillers worden gebruikt bij het opvullen van de lippen. Dit kan gewenst zijn wanneer de lippen door de jaren heen het volume verloren hebben, er altijd al weinig volume in de lippen is geweest of omdat er plooien rondom de mond zijn ontstaan. Met een lipfillerbehandeling krijg je weer mooie, vollere lippen die bij jouw gezicht passen.

 

Hyaluronzuur

Rimpels en plooien in het gezicht kunnen ook behandeld worden met fillers. Dit kan in verschillende delen van het gezicht, bijvoorbeeld in de neus-lipplooi, mondplooi of kin. Het resultaat van fillers blijft gemiddeld tot elf tot twaalf maanden zichtbaar. Hierna wordt de stof hyaluronzuur door het lichaam afgebroken. Deze stof is niet schadelijk voor het lichaam, omdat het een natuurlijke stof is die het lichaam zelf al bevat. De vele mogelijkheden van fillerbehandelingen kunnen uitgebreid besproken worden met de arts in een vrijblijvend consult.

 

Overweeg je een behandeling met fillers?

Tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg worden je wensen uitgebreid besproken en al je vragen beantwoord. Neem gerust contact op met onze consulente voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 0248450506 of door middel van ons contactformulier.


Plan een vrijblijvend consult  
 • Behandeling
  Prijs
  Anesthesie
 • Botox™ behandeling 1 regio
  € 150,-
  Plaatselijke verdoving
 • Botox™ behandeling 2 regio’s
  € 300,-
  Plaatselijke verdoving
 • Botox™ behandeling 3 regio’s
  € 375,-
  Plaatselijke verdoving
 • Juvederm™ ultra 2 per 0,55 ml
  € 350,-
  Plaatselijke verdoving
 • Juvederm™ ultra 3 per 1,0 ml
  € 395,-
  Plaatselijke verdoving
 • Juvederm™ ultra 4 per 0,8 ml
  € 450,-
  Plaatselijke verdoving

Daarom Kliniek Heyendael

 • Betrouwbaar én betaalbaar
 • Persoonlijke zorg met aandacht
 • Ruim 20 jaar ervaring

Voorbeelden en ervaringen

 
NVPC NVEPC

Copyright © 2019 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me