Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk: dat is Kliniek Heyendael. Al sinds 2011 zijn we een begrip als het gaat om cosmetische plastische chirurgie. Onze kliniek bevindt zich in het Rijk van Nijmegen. Daarnaast bieden wij ook spreekuren en behandelingen aan in onze nevenvestigingen te Amsterdam, Arnhem en Düsseldorf.

 

Behandelingen

Bij Kliniek Heyendael staan jouw wensen centraal. Deze worden tijdens een uitgebreid consult met de plastisch chirurg besproken om zo een realistisch beeld te vormen over de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor alle plastische chirurgische behandelingen en ingrepen, zoals een borstvergroting, liposuctie, lipofilling, neuscorrectie, oorcorrectie, facelift en rimpelbehandeling met fillers.

Bekijk al onze behandelingen >>

 

Team

Kliniek Heyendael bestaat uit een vakkundig team van gepassioneerde medewerkers met plastisch chirurg Dr. Frans Straten aan het hoofd. Binnen dit betrokken team zijn er korte lijntjes, is er een goede sfeer en een strakke samenwerking.

Meer over onze plastisch chirurgen >> 

Meer over onze medewerkers >> 

 

Bereikbaarheid

Kliniek Heyendael is sinds 2017 gevestigd in een authentieke villa in het Rijk van Nijmegen, in een rustgevende, groene omgeving. Hier vinden vrijblijvende consulten plaats bij een van onze plastisch chirurgen. De bereikbaarheid van onze kliniek is zeer goed, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons terrein. Onze behandelingen vinden onder andere plaats in het fraaie operatiecomplex in Rozendaal bij Arnhem.

Meer over onze locatie >>

 

Afspraak maken

Kliniek Heyendael verwelkomt zowel vrouwen als mannen voor haar behandelingen. Wij hebben korte wachttijden voor consulten en behandelingen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze consulente via 024–8450506 of het contactformulier.

 

 

NVPC NVEPC

Copyright © 2019 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me