Kliniek Heyendael maakt gebruik van de expertise van twee ervaren plastisch chirurgen: oprichter en chirurg Frans Straten en chirurg Roman Lisovets. Beiden hebben de beroepsethiek hoog in het vaandel. Zij staan bovendien voor een natuurlijk resultaat bij iedere behandeling.

 

Plastisch chirurg Frans Straten

Frans Straten is arts, gepassioneerd plastisch chirurg en de oprichter van Kliniek Heyendael. Met zijn actuele vakkennis, esthetische blik, creatieve geest en veel passie verzorgt hij chirurgische ingrepen. Hij is gespecialiseerd in borstvergrotingen en gezichtscorrecties, maar voert met net zoveel bekwaamheid andere ingrepen uit, zoals liposucties, lipofilling, buikwandcorrecties en armlifts.

BIG: 99042833301

 

Opleiding

Frans Straten volgde zijn medische opleiding aan de Universiteit van Leiden, waarna hij zich specialiseerde in de plastische chirurgie. Tijdens zijn studie liep hij een buitenlandstage in Pittsburgh (VS) waarbij hij onderzoek deed naar de nieuwste technieken in face lifts. Na zijn opleiding heeft dr. Straten gewerkt in vele ziekenhuizen en privéklinieken: in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Hij bezoekt regelmatig de belangrijkste medische congressen in zijn vakgebied, zodat hij altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Betrokken en toegewijd

Frans Straten benadert de plastische chirurgie niet alleen vanuit een medische invalshoek. De vele behandelingen die hij heeft mogen uitvoeren, lieten hem ook het psychologische effect beseffen van de plastische chirurgie. Hij weet hoe belangrijk het is dat mensen van tevoren juist worden geïnformeerd en gerustgesteld. Zijn persoonlijke betrokkenheid voor, tijdens en na de behandeling is dan ook groot. Zijn jarenlange ervaring en toewijding komen samen in een concept van uiterlijke schoonheid en innerlijke rust. Oftewel: in balans met jezelf.

Dr. Straten is aangesloten bij:

  • de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
  • Deutsche Gesellschaft für Plastische und Aesthetische Chirurgie

Plastisch chirurg Roman Lisovets

Roman Lisovets is specialist in plastische en esthetische chirurgie en heeft een extra specialisatie in handchirurgie. Sinds 2010 werkt dr. Lisovets als hoofd van het Centrum voor Esthetische en Plastische Chirurgie in de HEILOS St. Elisabeth Kliniek in Oberhausen. Hij spreekt Russisch, Oekraïens, Duits en Engels en is lid van het Duitse Genootschap voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie.

BIG: 69920442301

Specialisaties

De verscheidene specialisaties van Dr. Roman Lisovets:

  • Gezichts- en ooglidchirurgie
  • Corrigeren-/verwijderen van huidoverschot op buik, benen en armen
  • Liposuctie
  • Behandeling van huidplooien met fillers
  • Face lifts(MACSlifts)
  • Handchirurgie

NVPC NVEPC

Copyright © 2019 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me