Met liposculptuur, oftewel liposuctie, krijgt je lichaam zijn natuurlijke balans terug. Liposculptuur is een veelvoorkomende plastisch chirurgische ingreep waarbij overtollig vet wordt verwijderd. Deze ingreep wordt vaak uitgevoerd op billen, heupen en bovenbenen of dijbenen. Het is ook op andere plaatsen mogelijk, bijvoorbeeld onder de kin.

 

Wat gebeurt er?

Liposuctie is geen snelle manier om af te vallen. Het is echt bedoeld voor het opnieuw in vorm brengen van je lichaam. Met ruim overgewicht kun je de behandeling pas ondergaan na een afslankkuur. De behandeling kan plaatsvinden onder narcose, maar ook onder plaatselijke verdoving. Dit is afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt.

 

Lipofilling

Lipofilling is momenteel in opkomst. Hierbij plaatsen we eigen vetweefsel terug op de gewenste plaatsen, zoals borsten, billen of het gezicht. Ook is het mogelijk om combinaties te maken. De bekende Brazilian buttlift gebeurt met behulp van deze techniek. Het geeft een mooi, natuurlijk resultaat. Onze chirurgen hebben ervaring met deze behandeling en vertellen je er graag meer over.

 

Overweeg je een liposculptuur?

Tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg worden je wensen uitgebreid besproken en al je vragen beantwoord. Neem gerust contact op met onze consulente voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 0248450506 of door middel van ons contactformulier.


Plan een gratis consult  
 

Daarom Kliniek Heyendael

  • Betrouwbaar én betaalbaar
  • Persoonlijke zorg met aandacht
  • Ruim 20 jaar ervaring

Voorbeelden en ervaringen

 

Ik kan er niks verkeerds over zeggen en raad iedereen deze kliniek aan

“Helemaal top! Ik ben echt blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Het zijn echt hele lieve mensen. Ik kan er niks verkeerds over zeggen en raad iedereen deze kliniek aan.”

Vanessa

22 maart 2018


NVPC NVEPC

Copyright © 2018 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me