Plastische chirurgie kan ervoor zorgen dat je meer waardering krijgt voor je eigen lichaam. Het kan daardoor jouw kwaliteit van leven verhogen. Maar voordat je de stap neemt, is het belangrijk dat je er honderd procent achter staat. Je moet bovendien een goed gevoel hebben bij de kliniek, de chirurg en het team. Kliniek Heyendael doet er alles aan om je goed te informeren, voor te bereiden en te begeleiden.

 

Cosmetische chirurgie

Plastische chirurgie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met het herstellen of verfraaien van lichaamsvormen. Kliniek Heyendael is gespecialiseerd in cosmetische plastische chirurgie. We richten ons dus uitsluitend op esthetische operaties zonder medische noodzaak. Dankzij ruim twintig jaar ervaring in binnen- en buitenland zijn onze chirurgen hierin absolute specialisten.

 

Specialisaties

Veelvoorkomende chirurgische ingrepen bij Kliniek Heyendael zijn borstvergrotingen, oogcorrecties, liposucties en lipofilling, face lifts(MACSlifts) en neuscorrecties. De reden voor dergelijke ingrepen is bijvoorbeeld een sterke gewichtsafname, zwangerschap, veroudering of het niet tevreden zijn met een bepaald lichaamsdeel. Dankzij het resultaat van de operatie voelen onze cliënten zich gelukkiger en functioneren ze beter in de maatschappij.

 

Voor wie?

Plastische chirurgie is al lang niet meer voorbehouden aan de rich & famous. Het is vandaag de dag beschikbaar voor iedereen die onvrede heeft met zijn uiterlijk of zijn uitstraling wil optimaliseren. Kliniek Heyendael vindt het belangrijk dat je een weloverwogen beslissing neemt. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor een vrijblijvend consult, waarin de plastisch chirurg personlijk al je vragen beantwoordt.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over plastische chirurgie bij Kliniek Heyendael? Neem dan gerust contact op via 0248450506 of info@kliniekheyendael.nl.

 

 

NVPC NVEPC

Copyright © 2019 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me