Een neuscorrectie (rinoplastiek) biedt de oplossing als je een esthetisch probleem met je neus ervaart. Dat kan de grootte zijn, de neusrug (hump) of een storende neustip. Een correctie aan de neus kan een groot effect hebben op je voorkomen. Vaak wordt de gezichtsuitstraling erdoor verzacht. Deze correctie is een dankbare ingreep die je zelfvertrouwen kan vergroten.

 

Wat gebeurt er?

Bij een neuscorrectie verandert de chirurg de botstructuur van de neus door deze in de juiste vorm of positie te brengen. Tijdens een uitgebreid consult wordt er advies en uitleg gegeven over de geadviseerde operatietechniek. De ingreep vindt bijna altijd onder algehele anesthesie plaats. Als alleen de neustip wordt aangepast, dan kan deze ingreep ook onder plaatselijke verdoving plaatsvinden. In beide gevallen hoef je niet te overnachten na de ingreep.

 

Overweeg je een neuscorrectie?

Tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg worden je wensen uitgebreid besproken en al je vragen beantwoord. Neem gerust contact op met onze consulente voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 0248450506 of door middel van ons contactformulier.


Plan een gratis consult  
 • Behandeling
  Prijs
  Anesthesie
 • Neustip
  € 1.975,-
  Plaatselijke verdoving
 • Neustip
  € 2.475,-
  Narcose
 • Neusrug
  € 3.475,-
  Narcose
 • Neusrug en neustip open
  € 3.850,-
  Narcose
 • Neusrug(open) met septumcorrectie
  € 3.950,-
  Narcose
 • Neusrug en neustip ( open ) met septumcorrectie
  € 4.450,-
  Narcose

Daarom Kliniek Heyendael

 • Betrouwbaar én betaalbaar
 • Persoonlijke zorg met aandacht
 • Ruim 20 jaar ervaring

Voorbeelden en ervaringen

 
Na
Voor

Ik ben blij dat ik hier mijn correctie heb laten doen en ik zou het zo weer doen!

“(...)Bij Kliniek Heyendael kliniek had ik meteen een fijn gevoel. Zij namen me serieus en namen de tijd (telefonisch) zodat ik vertrouwen in hun kon krijgen. Dit deden ze door belangstelling te tonen, me niet te behandelen als cliënt maar als persoon en betrokken te blijven bij het gehele proces. De arts meneer Straten nam me serieus en wist wat voor eindresultaat ik voor ogen had. Voor de operatie was ik erg zenuwachtig, maar het medisch team stelde me snel en op een prettige manier gerust. Ook na de operatie bleef de kliniek betrokken en hadden we geregeld contact. Ik ben blij dat ik hier mijn correctie heb laten doen en ik zou het zo weer doen! (...)”  

Resi

23 maart 2018


NVPC NVEPC

Copyright © 2018 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me