Bij te grote of zware borsten kiezen veel vrouwen ervoor om een borstverkleining te ondergaan. Door het gewicht kunnen ze gevoelig en pijnlijk zijn. Ook kan het nek- en schouderklachten veroorzaken. Bovendien word je mogelijk beperkt in je bewegingsvrijheid tijdens bijvoorbeeld het sporten. Wanneer je hier last van hebt, kun je een borstverkleining overwegen.

 

Wat gebeurt er?

Een borstverkleining vindt plaats onder algehele narcose. De ingreep duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur en je mag op dezelfde dag weer naar huis. Afhankelijk van je borsten kan de operatie op meerdere manieren worden uitgevoerd. Dit bespreek je van tevoren met de plastisch chirurg tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Overweeg je een borstverkleining?

Tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg worden je wensen uitgebreid besproken en al je vragen beantwoord. Neem gerust contact op met onze consulente voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 0248450506 of door middel van ons contactformulier.

 

 


Plan een gratis consult  
 • Behandeling
  Prijs
  Anesthesie
 • Mannenborsten alleen liposuctie
  € 1.975,-
  Narcose
 • Mannenborsten liposuctie met klierverwijdering
  € 2.475,-
  Narcose
 • Mannenborsten liposuctie met klierverwijdering en tepellift
  € 3.175,-
  Narcose

Daarom Kliniek Heyendael

 • Betrouwbaar én betaalbaar
 • Persoonlijke zorg met aandacht
 • Ruim 20 jaar ervaring

Voorbeelden en ervaringen

 

Het resultaat is prachtig!

“Na het bezoeken van diverse klinieken kwam ik uiteindelijk terecht bij Kliniek Heyendael. Voor het consult werd ruim de tijd genomen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er werden diverse voorbeelden getoond en goed gekeken naar mijn lichaam en geluisterd naar mijn wensen. De behandeling zelf is vlot verlopen en de pijn achteraf viel reuze mee. De kliniek is zeer goed te bereiken en snel met reageren. Ook via de mail kun je met je vragen terecht bij de specialist. Dit zorgt voor veel vertrouwen in de kliniek en de specialist. Het resultaat is prachtig!”

Mina

17 september 2017


NVPC NVEPC

Copyright © 2018 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me