Een borstvergroting behoort tot een van de meest uitgevoerde behandelingen bij Kliniek Heyendael. Frans Straten is met zijn ruim 20 jaar ervaring gespecialiseerd in deze ingreep.

 

Wanneer een borstvergroting?

Veel vrouwen kiezen voor een borstvergroting na gewichtsverlies, zwangerschap of bij ouderdom. Hierdoor zijn de borsten vaak slapper geworden of (gedeeltelijk) verdwenen. Ook wordt deze operatie vaak uitgevoerd bij vrouwen die niet of nauwelijks borstweefsel hebben. Heb je hier last van of voel je je er onzeker door? Dan kun je een borstvergroting of borstlift overwegen. Een borstvergroting is mogelijk vanaf een leeftijd van 18 jaar.

 

Overweeg je een borstvergroting?

Tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg worden je wensen uitgebreid besproken en al je vragen beantwoord. Neem gerust contact op met onze consulente voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 0248450506 of door middel van ons contactformulier.


Plan een vrijblijvend consult  

Bij een borstvergroting probeert de plastisch chirurg het volume van de borst te vergroten. De verhoudingen moeten wel kloppen met de vorm van je borstkas en de rest van je lichaam. De chirurg meet de borst en het borstweefsel goed op om het juiste implantaat te selecteren.

 

Ongelijkvormigheid van de borstwand of van de tepels zijn bepalend voor de keuze van het implantaat. Zijn je linker- en rechterborst niet even groot? Dan kan de plastische chirurg ervoor kiezen links en rechts andere implantaten te plaatsen. Daarmee wordt het verschil kleiner. De vulling van het implantaat bestaat uit een cohesieve siliconengel. Deze voelt prettig en natuurlijk aan. Er wordt individueel afhankelijk van de wensen, de verwachtingen en de fysieke mogelijkheden geadviseerd of ronde of druppelvormige en medium of hoog profiel implantaten het beste resultaat gaan opleveren.

Bij deze behandeling wordt de incisie in de plooi onder de borst gemaakt, zodat het litteken minder opvalt. Er wordt een oplosbaar hechtdraad gebruikt, waarbij het dus niet nodig is om de hechtingen na de ingreep te laten verwijderen.
Veelal worden de implantaten dual plane (deels onder de borstspier) geplaatst en bij de juiste indicatie ook voor de spier. Het implantaat zit in alle gevallen achter de borstklier.

 

Bij een borstlift (met of zonder implantaat) zal de incisie onder de borstplooi worden gemaakt maar ook over de borst en rondom de tepel. Hierbij ontstaat een ankervorming litteken.

 

Tijdens het consult geven wij nog graag verdere uitgebreide informatie betreffende de gewenste behandeling.

– Persoonlijk contact met plastisch chirurgen en ondersteunend team
– Meerdere controle afspraken
– Bij vragen/pijnklachten contact telefonisch en per mail
– 24/7 spoedlijn aanwezig met arts of achterwacht
– Eindcontrole met behandelend chirurg

 • Behandeling
  Prijs
  Anesthesie
 • Borstvergroting Mentor rond Cohesive I met 1 jaar nazorg
  € 2.950,-
  Narcose
 • Borstvergroting Mentor rond Cohesive I met 3 jaar nazorg
  € 3.275,-
  Narcose
 • Borstvergroting Mentor rond Cohesive I met 5 jaar nazorg
  € 3.675,-
  Narcose
 • Borstvergroting Mentor rond Cohesive II met 3 jaar nazorg
  € 3.375,-
  Narcose
 • Borstvergroting Mentor rond Cohesive II met 5 jaar nazorg
  € 3.775,-
  Narcose
 • Borstvergroting mentor anatomisch met 3 jaar nazorg
  € 3.675,-
  Narcose
 • Borstvergroting mentor anatomisch met 5 jaar nazorg
  € 4.075,-
  Narcose
 • Borstlift
  € 3.950,-
  Narcose
 • Borstvergroting Mentor rond met borstlift
  € 4.950,-
  Narcose
 • Borstvergroting Mentor anatomisch met borstlift
  € 5.425,-
  Narcose
 • Borstimplantaatwissel mentor rond
  € 3.775,-
  Narcose
 • Borstimplantaatwissel mentor anatomisch
  € 4.175,-
  Narcose
 • Borstverkleining
  € 3.950,-
  Narcose
 • Tepellift per borst
  Op aanvraag
  Plaatselijke verdoving

Daarom Kliniek Heyendael

 • Betrouwbaar én betaalbaar
 • Persoonlijke zorg met aandacht
 • Ruim 20 jaar ervaring

Voorbeelden en ervaringen

 
Na
Voor

Het resultaat is prachtig!

“Na het bezoeken van diverse klinieken kwam ik uiteindelijk terecht bij Kliniek Heyendael. Voor het consult werd ruim de tijd genomen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er werden diverse voorbeelden getoond en goed gekeken naar mijn lichaam en geluisterd naar mijn wensen. De behandeling zelf is vlot verlopen en de pijn achteraf viel reuze mee. De kliniek is zeer goed te bereiken en snel met reageren. Ook via de mail kun je met je vragen terecht bij de specialist. Dit zorgt voor veel vertrouwen in de kliniek en de specialist. Het resultaat is prachtig!”

Mina

17 september 2017


NVPC NVEPC

Copyright © 2019 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me