Stoor jij je aan je oogleden? Heb je bijvoorbeeld een vermoeide uitstraling of hoofdpijnklachten? Dit kan door verschillende oorzaken ontstaan, waaronder erfelijkheid of ouderdom. Een ooglidcorrectie kan een goede oplossing zijn. Na een ooglidcorrectie heb je weer een open en frisse blik.

 

Bovenooglidcorrectie

Door het slapper worden van de huid boven je ogen gaan je oogleden hangen. Hierdoor beperken ze je zicht en geven ze een vermoeide of een verouderde uitstraling. Verslapping van het bovenooglid kan worden gecorrigeerd tijdens een bovenooglidcorrectie.

 

Onderooglidcorrectie

Ook de huid onder je ogen kan gaan hangen, zo ontstaan de zogenoemde wallen. Deze geven je een vermoeid of ouder uiterlijk. Stoor je je hieraan? Dan kun je een onderooglidcorrectie overwegen. Deze behandeling geeft je een uitgeruste en frisse uitstraling. Bij een onderooglidcorrectie krijg je een plaatselijke verdoving. Deze ingreep kan eventueel gecombineerd worden met een bovenooglidcorrectie.

 

Overweeg je een ooglidcorrectie?

Tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg worden je wensen uitgebreid besproken en al je vragen beantwoord. Neem gerust contact op met onze consulente voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 0248450506 of door middel van ons contactformulier.

 

 

 

 


Plan een vrijblijvend consult  

Bovenooglidcorrectie
Bij een bovenooglidcorrectie wordt bij het bovenste ooglid overtollige huid weggehaald. Er wordt een opening in de arcadeboog gemaakt zodat het littekentje daarin verdwijnt. Soms is er sprake van aanwezig vet. Door dit vet te verwijderen in de juiste verhouding krijg je een frissere blik.

 

Na de ingreep heeft u bij een bovenooglidcorrectie op beide ogen een pleister, deze komt op de plek waar de incisie gemaakt is.

 

Onderooglidcorrectie
Een onderooglidcorrectie bestaat uit verwijderen van het teveel aan huid (met de onderliggende spier die aan de huid vastzit) en/-of het verwijderen van het onderliggend weefsel. Het ligt aan het ooglid wat er precies verwijderd moet worden. Bij een onderooglid krijgt u enkele pleisters voor de ondersteuning.

 

Het is mogelijk beide ingrepen te combineren en dit gelijktijdig te laten uitvoeren.

 

Na één week worden de hechtingen verwijderd, tijdens de controle bij de doktersassistente. Na ongeveer drie-/zes maanden zie je wat het eindresultaat is.

 

De operaties vinden veelal onder plaatselijke verdoving plaats.

 

Tijdens het consult geven wij nog graag verdere uitgebreide informatie betreffende de gewenste behandeling.

– Persoonlijk contact met plastisch chirurgen en ondersteunend team
– Meerdere controle afspraken
– Bij vragen/pijnklachten contact telefonisch en per mail
– 24/7 spoedlijn aanwezig met arts of achterwacht
– Eindcontrole met behandelend chirurg

 • Behandeling
  Prijs
  Anesthesie
 • Bovenooglidcorrectie
  € 975,-
  Plaatselijke verdoving
 • Onderooglidcorrectie
  € 1.350,-
  Plaatselijke verdoving
 • Onderooglidcorrectie
  € 1.850,-
  Narcose
 • Boven- en onderooglidcorrectie
  € 1.975,-
  Plaatselijke verdoving
 • Boven- en onderooglidcorrectie
  € 2.475,-
  Narcose
 • Directe wenkbrauwlift
  € 975,-
 • Laterale wenkbrauwlift
  € 1.750,-
  Plaatselijke verdoving
 • Laterale wenkbrauwlift
  € 2.250,-
  Narcose

Daarom Kliniek Heyendael

 • Betrouwbaar én betaalbaar
 • Persoonlijke zorg met aandacht
 • Ruim 20 jaar ervaring

Voorbeelden en ervaringen

 

Ik ben supertevreden met mijn boven- en onderooglid correctie

“Na een informele, prettige en informatieve intake, ben ik zeer prettig, kundig en professioneel geholpen. Nazorg was persoonlijk en uitermate betrokken, ik ben meer dan tevreden. En het resultaat is boven verwachting, ik ben supertevreden met mijn boven- en onderooglid correctie.”

Bicy

26 maart 2018


NVPC NVEPC

Copyright © 2019 Kliniek Heyendael. All rights reserved

Website by Hello it's me hello it's me